Skit söndag

Antar att de är okej att skriva mindre roliga trevliga saker i bloggen oxå, känner mig såjävla förbannad på min andra hälft idag, började med att Neo vaknade tiiidigt, de må ju så vara, jag försökte ligga kvar i sängen för att se om L steg upp o tog Neo, efter 10 så gav jag upp.
Blandade välling o bytte torr blöja, lät Neo äta vällingen i sin säng i hopp om att han skulle slummra till nån halv timma, men icket.
8.30 vaknade L, vi låg i sängen alla o kollade barn tv, Neo bajsade, vilket jag påtalde i hopp om att jag skulle slippa även de när jag stigit upp på morgonen, visst de gjorde jag men de var ju inte så att L studsade upp bumms för att byta blöja, utan jag suckade nångång o klagade att de luktar.

Det är ingen nyhet för mig att jag o L har olika syn på detta med städning, när de är stökigt o skitigt o behövs städas, vilket de oftast gör hos oss anser jag men L har inga "problem" med att de ser ut som de gör o det har jag enl honom vilket betydet att JAG får ta hand om de oxå, Neo leksaker ligger framme, de stör mig lite för det är inte måttligt med skrot, men de må så vara det är vi vuxna, vårat skrot jag stör mig på.
Hade han fan bara kunnat plocka upp/bort saker så jag lätt hade kunnat dra över med dammsugaren o få skura så hade jag varit betydligt mycke gladare.
Blir inte bara arg över att han är så oförstående, utan oxå ledsen el snarare besviken, jag försöker hålla undan men jag orkar inte heller hela tiden vara den som ser vad som behövs göras.
Tro mig jag har försökt låta saker ligga o bara vara men de stör inte honom, så tillslut blir de att jag gör de.
Jag har försökt prata med honom oxå men de spelar tydligen ingen roll, o det är mig det är fel på som har tvångstankar ang städning.
Jag har haft det... förut förnågra år sen, då städe jag varje dag, dammsög 2 gånger per dag, skurade, städa kök, dammtorkade, städadetoa o dusch med starka rengörings medel varje dag, vädrade sängkläder varje dag osv, önskar jag orkade med sånt nu oxå men inte roligt att ens göra ett försök då man ensam får göra ALLT.

Just de ska väl inte glömma att han igår faktiskt plockade undan all disk som låg framme o gick ut med soporna, sånt som man själv gör varje dag utan att nån ens reflekterar.

Ärligt, vad fan ska man göra????

Kommentarer
Postat av: Jenny

helt klart ok att skriba neggo saker i bloggen också. Man har de ju inte alltid perfekt.
De är svårt de där när ens andra hälft inte ens vill förstå. JAg har haft de så lite till och från. Jag släppte bara aldrig vad jag tycket och tänkte och tillslut försdot han, nu är de bättre. visst jag kan behöva påminna honom men de är ju för att han är kille:) Så fortsätt tjata så kanske de ger med sig :)

2007-11-12 @ 10:41:49
URL: http://fibbz.blogg.se
Postat av: helena

jag vet många som har samma problem som dig, att sambon inte SER att det är stökigt eller dammigt. jag och christian har löst det som så att jag plockar undan allt som ligger framme (kläder, prylar, odyl) och christian dammsuger när han tycker att det behövs. för jag stör mig på saker som ligger framme och han stör sig på damm. försök dela upp hemarbetet..tex att om du städar och plockar undan så måste han sköta all disk eller snöskottning, eller vad som helst. det är svårt att ändra på någon annan, man måste nog acceptera endel, även fast det är jobbigt. :/

2007-11-12 @ 14:49:32
Postat av: Linda

Alltså jag tar upp det OFTA men spelar ingen roll eftersom det inte stör honom, då får jag göra de.
Känns faktiskt lite mer ledsammt att han inte ens kan ställa upp nu när man är hög gravid :-(

2007-11-12 @ 16:51:23
Postat av: sofia

Du har seriöst inte funderat på flytta ifån honom .
varför ska du ta hand om ett extra barn när du inte behöver? Låt honom bo själv och låt honom försöka växa upp och går inte det så går du ju inte miste om något.Var isf glad att du inte måste bo med ett ego svin. Vuxna föräldrar hjälps åt i hemmet. Antingen är det ju bara att gilla läget för han verkar ju inte göra så spec mkt med sitt barn heller. Eller så ber du honom växa upp och ta ansvar för allt.

2007-11-12 @ 23:11:04
Postat av: Linda o Neo

Sofia - Tanken har ju slagit mig nångång när jag vart riktgt less men känns inte som ett alternativ, önskar bara att jag kunde få honom att fatta med mindre drastiska beslut.
Försöka få honom att fatta att det är ego, så som han resonerar.

2007-11-13 @ 07:41:42
URL: http://www.neoelian.webblogg.se
Postat av: frida

stackare! dessa karlar... lösningen kallas "städfirma". be dom sedan att fakturera dessa små utgifter till din äkta hälft ;)

2007-11-14 @ 21:43:29
URL: http://www.kattens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0