Bråttom

Kanske inte framgick i förra inlägget men allt jag påbörjar blir inte ens halvkart, jag påbörjar 100 saker men inget blir gjort, bara drar fram o stökar ner, så tips någon?
 Thetrese  Jag har en almenacka men den glömmer jag, o planerar jag i den känner jag min tvingad o de resulterar i att jag struntar i de då, knasigt va =)

Måndag morgon

Förstå hur frustrerande det här är, säg tex  att du vara på väg ut med soporna på vägen till hallen kommer du på att du ska samla ihop smutstvätt, på jakt efter tvätt får du en ide om att sängarna ska renbäddas, lakan o örngotten flyger av, du hör diskmaskinen diskat klart så du bestyämmer dig för att tömma den, öppnar luckan o plockar disken, funderar på vad som ska ätas till middag o sätter dig framför datorn för att finna inspiration, upptäcker att du behöver handla, memorera handlarlistan i huvudet o går till affären, när du kommer hem upptäcker du att du eg glömt handla de som skulle handlas, för att andra saker i affären stal din fokus.

Vad hade du gjort om du hade de såhär?

Nu frukost sen putsa fönster (ska tvinga mig själv) hoppas inget annat "spännande" dyker upp på vägen..

Har ingen rubrik

Känns som min hjärna skulle behöva sommarlov, bara slå¨på autopiloten o dra en vecka utomlands, fast de skulle nog inte funka nåt vidare de heller.
De den behöver semester från är mina 10010485 tankar ideer o impulser jag får, det är otroligt tröttsammt, hade de varit så att jag varit lycklingt lottad att ha en normal hjärna som kunnat behålla koncentration o motivation hade jag säkert kunnat lösa världsproblem , nu är det ju inte så o jag försöker acceptera läget, jag äter min medicin, men ändå är jag lika dampig, alltså ingen skillnad.
Hade väl inte trott att en medicin skulle få mig helt bra, men visst hade jag stora förväntningar på Concerta & Ritalin, nu har jag ätit de i ca 2 månader o i samråd med E kommit fram till att jag ska sluta med C & R o ist få Amfetamin, det som då tar lite tid är att läkaren först måste skcika in en spec licensansökan till läkemedelsverket som beslutar om jag ska få det, hoppas hoppas det går fort.
Har deppat ihop lite efter uteblivet resultat av medicineringen, E berättade att eftersom jag har både ADHD o AS kan jag vara svårbehandlad.

Fått börja gå på samtal, första samtalet kom jag ihop mig med "C", jag kände att hon ifrågasatte mig (vilket hon säkert inte alls gjorde) men så tolkade jag det, så var otroligt irriterad på henne från våran första träff 1 juni tills i torsdags, jag hänger upp mig på saker o ältar o ältar, grubblar o tänker, är det ADHD'n el As'n som spökar.
Iaf så kändes det som vi kunde "mötas" sist o jag fick skärpa mig otroligt för att behålla koncentrationen o inte övertolka de som sas.
En sak jag funderat på, VARFÖR ska de ha så förbannat många saker som stör koncentrationen i samtalsrummen, det är massa papper, lappar, på skrivbordet tavlor, klockor, surrande datorer, gardiner med fula mönster, plattor i taket (som man måste räkna) som om de inte vore nog den oroliga miljön utanför som  jag omöjligt kan koppla bort.
Hon känns ok, ska ge henne en chans, jag behöver få stöd o jag behöver få gå på samtal o jobba med saker från mitt "förflutna".

Lånat super intressanta ADHD/AS böcker på bibblan förra veckan, jag försökte begränsa mig lite o fick bara med mig 8 st, tanken är ju att jag ska läsa alla o hittills har jag plöjt igenom 4 st, inte dåligt =)
Blev en självbiografisk roman av Berny Pålsson  Känns pulsen slå.
Jag läser bara en typ av böcker o det ska beröra samma ämne, tråkigt? Njae jag vill ha de som det "alltid varit" =)


Nu ska jag avsluta detta osammanhängande inlägg för jag tappade tråden redan på 4 e raden, nu väntar en dusch o sen en kopp te, sen boken o sängen.


Hoppla

Känns som man börjat de senaste blogg inläggen men att man varit dålig på att blogga =)

haft en superskön dag idag, lunchade med Hanna på Kaffelino o åt en kycklingsallad med fetasost o pasta, den var väl sådär, men kul att surra massa skit, vi är som lika varandra i sättet haha.
Varit hos min samtalskontakt idag på sista samtalet, nu har jag fått en ny (kurator) som jag eg inte alls gillar men ska ge henne en ny chans på torsdag, då jag förövrigt ska till Frida o få mina transfransar fixade, tror fan de är rekord nu haft dom i hmm drygt 2 veckor o alla satt bra tills söndag då jag hade bakis ångest o roade mig med att slita lös ett gäng så nu ser jag ta mig *** inte klok ut.
Lördag grillade vi hemma o drack en hel del innan de bar av till All stars o drog i oss ett par stadiga, sen färjan o rockade på dagngolvet med undantag med typ 20 pitstop i baren, behöver jag berätta mer =)
Nattmat var ett måste så jag o Ulrika knallade till Tasty (jag barfota) hmm smart o käkade, av ngn anl kom vi hem rätt så sent, el tidigt, beror helt på hur man ser det.
Söndag spenderades i sängs till kl var över 10 sen kom våra bakfulla grannar över på lunch, tillbaks till sängs, en dusch o sen gick dagen, kl blev 16 o barnen kom hem från stugan med farmor o farfar.
 varit en bra helg o början av veckan.
Just de fått naglarna fixade av Linda, superfina acrylnaglar med glitter tippar, sååå nöjd.

Puss o kram nu ska jag o Ulrika ut på en powerwalk runt höträsket.

RSS 2.0