ÄNTLIGEN

Yeees, igår kväll när vi skulle lägga oss började vattnet gå, i väldigt små mängder så jag vart fundersam på vad de kunde vara, efter många om o men somnade jag o vaknade kl 6 imorse, gick på toa o de kom rosa färgat vatten.
Ringde upp till förlossningen o rådfrågade, vi var välkommna in nu innan 9 så nu ska vi strax åka upp för kontroll, får uppdatera senare.

Trist att vänta

Nej fortfarande inget, de enda "nya" som hänt är att jag har molnande värk i magen till o från, mest till.
Dock inget som får mig att tro att något skulle vara på G.
Benen gör ondare än någonsin o de kommer mer  nu, det gör vansinnigt ont o det finns inget som hjälper, bara att vänta ut smärtan.
Känner mig jätte trött o slut nu, just ätit frukost, i sängen framför tv'n faktiskt, tyckte jag förtjänade lite lyx.
Nu ska jag lägga mig o läsa lite skvaller tidningar o kanske ta en powernap.
Var förresten till BM igår, allt verkade okej, huvudet var nu fixerat, som att de nu skulle vara avgörande, men de är ett steg i rätt riktning, får försöka tänka så.
Fick tid på Spec mödra måndag 3/12 ska ta med mig BB väskan då o verkligen stå på mig om en igångsättning, kommer inte ge med mig o åka förän jag fått besked om hur de kommer bli, har inget hänt tills dess finns det ingen anledning för dom att vänta många dagar till innan dom ingriper.
Jag kommer inte finna mig i att som förra gången låta mig bli "överkörd" o låta bebisen stanna eftersom den har de så bra där inne.
Om inte mamman har de bra här ute då?!?!? De skiter dom väl i.
Nepp får jag gå längre än till säg tisdag el onsdag får dom banne mig snitta för då vill jag inte föda.


Jag ger upp!!!!

Ja just så känns det idag, BF+7 o ingen bebis i sikte, så förbaskat less nu att jag vet inte vad, de tär på nerverna att gå o vänta spec när det är något man är rädd för oxå, känner mig mer rädd o orolig nu är jag gjorde tidigare, vill få de överstökat de bästa skulle vara att jag somnade o vipps vaknade upp med en bebis, ingen smärta el nåt, önska kan man ju alltid =)

Just kommit hem o lagt Neo o vila efter ha varit på kalas hos Alvina, Linnea o Anders de var jätte trevligt o barnen busade massor, GOTT fika hade dom oxå.
Just innan vi skulle gå klättrade Neo upp på bordet o brännde handen på ljusen, stackars liten, han vet att ljus är Aj aj men ändå satt han ner handen, verkar inte ha blivit något men klart de gjorde ont.
Har tänkt göra hemmagjorda hamburgare till middag idag, det är SÅ mycke godare än nån platt äcklig skosula som man annars köper.
Men först ska jag vila lite.

Skönt att sova

Dagen började underbart, vaknade kl 07.20 av mig själv, så skönt att slippa bli väckt varje morgon.
Lars vaknade han med så vi låg o surrade o slö kollade TV i sängen tills Neo vaknade 8.30 från hans sov rum hör vi ett glatt "Heeeeeej" så jag klev upp tvättade honom o bytte blöja o kläder, gjorde i ordning välling o tog upp honom i våran säng, men han var inte alls sugen på att ligga still utan for som ett yrväder runt i hela huset.

Lars o Neo steg upp o åt frukost o jag låg kvar o funderade på när bebisen eg har tänkt att komma, börjar bli väldigt less nu på att bara vänta o vänta, det är ju inte så att jag sitter hemma o väntar hela dagarna men det är ändå påfrestande, vill ju gärna ha de "överstökat" eftersom det är något jag verkligen gruvar mig för, är LIVRÄDD för förlossningen o smärtan, just för att jag förra gången inte kände att jag kunde hantera den riktigt, hoppas de ska gå bättre den här gången.
Varit ut på en promenad med Neo i pulkan har vi oxå hunnit med o städat har jag gjort *Duktig*

Idag ska vi äta mjukbakad fläskfile, hemmagjord klyft potatis o kantarell sås gissa om jag längtar till middag =)
Igår var vi förbi Kioskpiraten efter middagen o jag laddade upp med en godispåse för 100 kr, så nu ska jag väl klara mig några dagar.

Nooo bebbe

Just kommit hem o lagt mig o vila lite, varit i farten sen kl 10 så man tycker ju att något borde hända för inte ligger jag o slöar, men tydligen är jag ensam om att tycka att de ska sätta igågn, eller ja alla andra hoppas ju oxå men inte bebisen.
Sovit dåligt i natt, Neo tyckte de var morgon kl 4 o höll låda till 5 så jag låg vaken mellan 4 och 6.30 fick sova till 8 då var de dags att stiga upp, städade undan lite i köket på morgonen o pysslade.
Sen åkte vi in till stan o kökade Lunch på Thai thai med farmor de var jätte gott, köpte 2 pyamaser till Neo, upp på Brio o köpte en födelsedags present till Neo's fru Alvina som snart fyller år.
Hittade en julklapp till Neo en taladnde papegoja, får se hur länge de tar innan man blir less på den =)
Handlade massa gott på Kvantum, så ska snart förbereda middagen, hade tänkt vi skulle äta en enkel mögelost paj idag, känner för något salt.

Puust o stön jag är helt fördig i kroppen nu men bebisen verkar ha vaknat till liv o gör frivolter o pressar ut mina revnben till max, känns som elstötar mellan benen oxå, jag antar att den ligger o skruvar sig ner o är redo att komma i helgen, annars blir jag sur =)

Ingen födesedags bebis för mormor

Torsdag 22/11 Bf+4, kan inte påstå att tiden gå sakta, men man är iaf ganska less på att vänta, känns mer påfrestande för psyket att inte veta när förlossningen sätter igång.
Det som skulle kännas absolut värst för mig är om de skulle sätta igågn på natten el sent på kvällen o behöva lämna Neo när han sover, el ja lämna honom om han ska sova hos mormor tex, det ultimata skulle vara att de sätter igång tidigt på morgonen o man åker in under dagen, det har jag inga problem med, men de får man ju såklart inte välja själv.

Idag har jag varit o fikat med Madde o lilla Casper på stan, herregud så bebis sjuk man blir när man ser honom, de små knorrande ljuden o sådär mysigt mjuka dom är när dom är så små, vill ha min egen NU =)
Min mamma fyller år idag så vi ska dit vid 18 tiden o fika lite, så gott med kakor, bullar o tårta, jag har bestämmt mig att jag måste dra ner på gosakerna när bebisen kommit, har aldrig ätit så mycke snask som jag gör nu.
Äter godis, kakor, bulla, glass varje kväll, inte allt på samma gång men alltid något av det.

Var nyss o vägde mig 70 kg, det betyder att jag gått upp 10 kg under den här graviditeten o ja kan inte alls klaga, med Neo gick jag upp 17, har sen dess aldrig kommit ner till min "startvikt" som jag vägde innan jag blev gravid med Neo, då vägde jag 52 kg... Efter en HÅRD sommar med alldeles för mycke fest o andra dåligheter, jag var fruktansvärt tärd o mådde riktgt dåligt den sommaren.
Vet helt ärligt inte hur mitt liv hade sett ut idag om de inte hade varit för att jag blev gravid men våran lilla Neo.

Nelly furtados "all good things"

Honestly what will become of me
Don't like reality
It's way too clear to me
But really life is daily
We are what we don't see
Missed everything daydreaming.


Gillar den texten så mycket!

BF+3

Rubriken börjar bli tjatig jag vet, men fortfarande ingen bebis här el någon på G heller.
Har knappast kännt något som skulle vara tecken på att det är på gång, lite molnande "mensvärk" till o från med de är nog bara futtiga förvärkar jag känner av,dock tycker jag dom har blivit något ondare nu på morgonen, återstår att se vad de blir av de.
Var en tidig morgon Neo vaknade ledsen 06.15 o Lars gick upp *Underbart* o bytte o blandade välling, tog honom till våran säng o slog på tecknat lågo mös hela familjen o pratade, det är så skönt att få ligga i sängen o sakta vakna till liv, tror Neo gillar de oxå.

Vinkade hejdå till pappa o klädde på oss, planerna för idag är att städa här hemma, äta lunch o åka in till stan o se ut någon födelsedags pressent till mormor som fyller år imorgon, har dock ingen aning alls om vad vi ska köpa då dom har de mesta o hon inte hade några önskemål, skulle väl passa bra om bebisen kommer ikv då för de måste väl vara den finaste "pressenten" en mormor kan få på födelsedagen.

Nu känner jag en misstänkt lukt från Neo så måste kila o byta blöja :-)

Uppdaterar under dagen om något spännande händer.

BF+2

Nehepp inget i natt heller, har sovit riktigt bra vilket känns skönt, dock har jag legat vaken från 5 de senaste 3 nätterna men känner mig ändå ganska så pigg.
Vilar en del när Neo är på dagis, just ätit frukost o bestämmt lunch dejt med Akå o lill Ronja, ska äta på Olivers *Mumms*
Borde ta o plocka lite inann jag måste klä mig o åka men känns vääldigt jobbigt, har massa disk som står o väntar o 1000 leksaker som ligger över golvet.

När jag inte kunde sova i morse l¨g jag o funderade på detta med namn, att de ska vara så svårt att bestämma sig o sen koma överens, både jag o Lars är ju inne på att hon ska heta Nellie men mest L, jag har en del andra förslag som känns rätt ena dagen men inte andra.. Typ Angelina, vackert anmn fast börjar kännas lite uttjatat o man nu ska bry sig om sånt, Alvina är oxå underbart Nova li, får nog helt enkelt vänta o se vad hon ser ut att heta :-D


Tittat lite på bilder på Neo som nyfödd, guud vad jag saknar den tiden, kan knappt fatta att jag har en sån i magen nu som ligger o väntar på att komma ut...
Vacraste Neo bara någon timme gammal.


BF+1

Måndag den 19/11 idag, ho ho bebisen var är du undrar man, har som hela graviditeten trott att den skulle levereras på BF, precis som på film, detta har jag såklart inte berättat för någon utan hoppats lite i smyg sådär men får väl inse att "den kommer när den kommer" gud så jag hatar när människor säger så, kalrt som fan att jag vet de men har man väntat 9 månader vill man inte vänta 1 dag längre.
Idag efter jag lämnat Neo på dagis gick jag hem o åt frukost, satt på en tvätt, diskmaskin, la mig o vilade, plockade i lite i BB väskan, putsade fönster o kände mig riktigt duktig.
Hämtade Neo på dagis kl 14 o tog en lång promenad farmor o  pulkan, Neo verkligen älskar att åka pulka, sitter tyst o from som ett lamm o bara njuter, är underbart skönt ute nu oxå.
Ska hoppa i duschen nu o sen vila, man vet ju aldrig hur natten blir :-)

BF idag

Jahapp då var dagen med stort D äntligen här dagen man väntat på så länge , känner mig trött o hängig, ont i yggen o i magen till o från, vågar inte hoppas riktigt men klart man ändå gör det.
Vaknade kl 7, tog upp Neo 07.30 tvättade honom,bytteoklädde oss, hoppade ner i våran säng med välling flaskan hans o kollade barn programen o jag surfade.
Klev upp vid 9 o åt frukost, busade lite o sen var de dags för Neo att vila kring 11, la mig själv men de bara värker överallt.
Ska klä oss o gå ut nu.

Förresten skulle de vara kul med lite kommentarer såman vet vilka som läser...


Fortfarande ingen bebis o nu är kl 18.15 varit ute o promenerat o varit hos Neos farmor o farfar o hälsat på o fikat, lekt lite.
Vi hade pulk premiär för den här vintern, de var riktigt roligt tyckte Neo, gick lite väl fort när pappa skulle dra en sladd så pulkan med Neo välte men såklart ingen fara.
Var ute ca 30 min, hade gärna stannat ute längre om de inte vore för mitt extremt onda ben, så fort bebisen rör sig i magen får jag sån fruktansvärd värk i benet att jag bara skriker rakt ut, de har kommit mer o mer de sista dagarna.
Nu ska jag gå o leka med Neo innan han ska ta sitt kvälls bad o sen sussa.

Helg o 2 dagar till BF

Så var de redan helg igen, jag fattar inte var veckorna tar vägen helt ärligt, klagar absolut inte men de går bara så fort.
Idag tog Neo sovmorgon till kl 8 så man kände sig så utvilad när man vaknade att man nästan hade ont i huvudet, klädde på oss åt frukost, tyckte vi hade god tid på oss tills vi skulle med bussen så ingen stress, när Neo var ner packad i vagnen o allt var med var de 4 minuter tills bussen skulle gå så jag genar över våran gård för att komma till busshållplatsen just då rullar buss ******** förbi, så irriterande, det är inte första gången den går före de den ska, har ringt LLT flera gånger o skällt ut dom, men verkar spela mindre roll dom kollar i sin dator o hävdar att bussen gått rätt tid, så sist de hände frågade jag vad deras klocka var så jag kunde ställa min efter den, men lik förbannat gick den flera minuter innan den skulle.
Skitsamma vi fick ta en annan buss som gick senare, kom iaf med den bussen o begav oss in till stan o på Batn/babysång, länge sen vi var där sist tycker det är ganska jobbigt att gå med Neo spec u när man är gravid o tjock o ska springa efter honom som klättrar överallt o på alla, de gick sådär idag.
Blev grymt less på 2 mammor som satt med sina små bebisar o glodde på Neo när han härjade o jag lyfte upp honom o han VRÅLADE o skrek o slog mig när han inte fick som han ville , vad fan tror dom att dom är?!?! vänta bara tills era små skit ungar komme i samma ålder o börjar ha egen vilja o utbrott i tid och otid.

Mötte efter sången upp Farmor på stan o följde med henne på Systemet, hon skulle ha något spec vin, blev så sugen på en gooood drink, var som sagt ett tag sen man unnade sig en riktigt god drink, emn snart så.
Vart premiär för Neo på Mc donalds till Lunch, han fick en litem hamburgare o de var mycket poppis, inget som ska bli en vana men tyckte han kunde få de bara för att det var fredag o jag själv var sugen på lite flott.

Nu sitter vi o väntar tills pappa L kommer hem så vi kan åka o handla lite fredags gott.


Dagarna går fort nu

Puuuust, just städat UTAN dammsugare, den behagade nämligen att lägga av så har sopat (känns sådär) men hur gjorde dom förr i tiden? o skurat så nu luktar de härligt nystädat o ser fint ut.
Raffsat ihop Neos lekbakc med allt lego o alla pusselbitar så nu slipper man svära över en liten legobit under foten sådär på morgonen då man är på sitt bästa humör :-)

Ätit Wetabix till frukost o vilat lite, ring lite ärenden o bestämmt träff med Akå o Ronja på stan, så ska hoppa i kläderna o fixa till mig lite o hämta kiddo från dagis.
Blev hela 3 långa timmar på stan kan säga att jag var rätt trött igår o hade värk i kroppen, men trevligt hade vi även om de inte blev något fika.

Idagär det redan onsdag o Neo är ledig från dagis, så kunde väl inte bli bättre än att de var morgon redan kl 6, men man glömmer rätt fort hur trött man eg är när man får upp en mysig kille med välling flaska i sängen o kollar lite TV.
Satt på en tvätt o skrivit önskelista för Neos julklappar han vill bla ha en bob Stiga super snow racer GT, food n fun kök, nalle puh bäddsoffa, nalle puh stolar o bord, spindelmannen sacco säck, color kids rittavla, dusty dammsugaren, black & decker arbetsbänk med tillhörande verktyg, sen är vi nöjda :-)
Hade tänkt hänga med på lunch med tjejerna idag men ser lite svårt ut, har ingen som kan ha Neo o att ta med honom på lunch el fika är väldigt svårt, han sitter inte still o jag blir bara super stressad så tror tyvärr vi får avstå.
Nu är de bara ynka 4 dagar kvar tills bebisen är beräknad att komma, 4 dagar de är inte mycket, börjar känna mig lite stressad över att saker inte känns helt förberedda, vi har ju redan allt bara de att allt inte är upp packat, men de spelar kanske ingen roll.
Börjar känna att jag skulle vilja unna mig själv något sähär på slutet typ en massage el ansikts behandling el liknande, men kanske lika att vänta med de tills bebisen är ute, kunna lyxa till de o bjuda sig själv på något man inte gör varje dag, lite nya kläder ska jag oxå handla då magen är borta, hittade massa fint på Gina igår som jag bara måste ha :-)

Skit söndag

Antar att de är okej att skriva mindre roliga trevliga saker i bloggen oxå, känner mig såjävla förbannad på min andra hälft idag, började med att Neo vaknade tiiidigt, de må ju så vara, jag försökte ligga kvar i sängen för att se om L steg upp o tog Neo, efter 10 så gav jag upp.
Blandade välling o bytte torr blöja, lät Neo äta vällingen i sin säng i hopp om att han skulle slummra till nån halv timma, men icket.
8.30 vaknade L, vi låg i sängen alla o kollade barn tv, Neo bajsade, vilket jag påtalde i hopp om att jag skulle slippa även de när jag stigit upp på morgonen, visst de gjorde jag men de var ju inte så att L studsade upp bumms för att byta blöja, utan jag suckade nångång o klagade att de luktar.

Det är ingen nyhet för mig att jag o L har olika syn på detta med städning, när de är stökigt o skitigt o behövs städas, vilket de oftast gör hos oss anser jag men L har inga "problem" med att de ser ut som de gör o det har jag enl honom vilket betydet att JAG får ta hand om de oxå, Neo leksaker ligger framme, de stör mig lite för det är inte måttligt med skrot, men de må så vara det är vi vuxna, vårat skrot jag stör mig på.
Hade han fan bara kunnat plocka upp/bort saker så jag lätt hade kunnat dra över med dammsugaren o få skura så hade jag varit betydligt mycke gladare.
Blir inte bara arg över att han är så oförstående, utan oxå ledsen el snarare besviken, jag försöker hålla undan men jag orkar inte heller hela tiden vara den som ser vad som behövs göras.
Tro mig jag har försökt låta saker ligga o bara vara men de stör inte honom, så tillslut blir de att jag gör de.
Jag har försökt prata med honom oxå men de spelar tydligen ingen roll, o det är mig det är fel på som har tvångstankar ang städning.
Jag har haft det... förut förnågra år sen, då städe jag varje dag, dammsög 2 gånger per dag, skurade, städa kök, dammtorkade, städadetoa o dusch med starka rengörings medel varje dag, vädrade sängkläder varje dag osv, önskar jag orkade med sånt nu oxå men inte roligt att ens göra ett försök då man ensam får göra ALLT.

Just de ska väl inte glömma att han igår faktiskt plockade undan all disk som låg framme o gick ut med soporna, sånt som man själv gör varje dag utan att nån ens reflekterar.

Ärligt, vad fan ska man göra????

Ont i magen o fryyyser

Huuaa, jag fryser o har ont i magen, trött är jag oxå.
Neo sov till kl var 07,45 så borde inte vara så trött som jag eg är, har ätit lite frukost o hoppas på att få lägga honom med en välling flaska o sova en timme el två.

Ser fram emot lördag då det är loppis på Arcus, kul o se om man can fynda något, förra året hittade jag lite kläder till Neo, en Jumbo go go go car till honom typ helt oanvänd o lite annat smått o gott, får se vad man fyndar i år :-)

Nepp, nu ska vi försöka sova lite o sen hitta på något idag.

Torsdag..Redan?

Har gosat ner mig i sängen, planen är att vila en stund innan Neo ska hämtas på dagis kl 13, vi ska sen på kalas hos gammel farmor el hur de nu blir (lasses mormor) som fyller år idag, skönt att få de gjort lite tidigare så man har hela dagen tillsammans hemma o slipper stressa med middag o sånt innan det ärdags för Neo att nattas kl 19.
Igår var vi bara inne hela dagen jag o Neo, hade ingen lust alls att gå ut förän kl 16, då var vi tvungna, var bjudna på köttsoppa hos Neo's farmor o farfar o kan säga att de smakade ljuvligt, de är ju sån man man aldrig gör själv o skulle jag försöka mig på de skulle de garanterat inte smaka lika bra.
Åkte med svärmor ut på Ica maxi efter maten o handlade lite,kikade även på jul klappar till Neo han ska få en Dusty dammsugare som kan prata, sen hittade jag en riktigt häftig radiostyrd Jeep som (vi) gärna vill ha, black & decker barn verktyg med skruvdragare o hela köret, blir nog inte svårt att komma på klappar till Neo i år :-)

Snart är de helg......Igen herregud de var ju nyss söndag, jag klagar iofs inte bara glad att veckorna går o att de snart är bebis time för oss.

Nepp nu ska jag logga ut,äta lunch, vila lite byta om o försöka få fason på håret.

Trött

Jag måste bara få klaga över hur dåligt jag sover på nätterna, jag är trött o somnar tidigt men vaknar upp flera gånger per natt o måste springa på toa, bara de är ju jobbigt, sen gör de ju inte saken bättre att man är täppt i näsan o vaknar upp tok torr i munnen, spear ingen roll om jag dricker de går inte över.
Ska väl inte klaga har ju bara 13 dagar kvar nu enl UL o 3 dagar enl mina beräkningar 6 dagar enl spå kvinnan så vi får se vem som har mest rätt :-)

Varit uppe hos Neos farmor o farfar o hälsat på efetr dagis, lekt med katten, ätit lite mellis, busat.
Nu är vi hemma o ska laga mat, blir färsbiffar fyllda med soltorkade tomater o fetaost SÅ gott, till de blir de fullkorsn pasta o en sallad, orkar inte göra något mer avancerat idag.

Ny frippa

Efter jag lämnat Neo på dagis gick jag hem o åt frukost, vilade en stund o sen åkte jag in till stan, fick ett infall att jag skulle klippa lugg så jag gick in på Gossip för att höra om dom hade tid nån dag i vecka el nästa, dom hade tid nu på engång så de var bara att slå sig ner i stolen o få de gjort innan jag skulle ångra mig :-)
Men de gjorde jag inte, blev skit nöjd.
Kändes skönt att göra något för sig själv, inte så att man känner sig spec het för tillfället, så en liten förändring gör så mycket :-)



Mötte upp Anna-karin o lilla Ronja o gjorde stan med dom nån timme, kikade på alla söta små bebis kläder o tog en snabbfika, super trevligt.
Hem o hämta Neo på dagis som var super grinig o trotsig, dessutom hade han massa klösmärken i ansiktet, ska höra med fröknarna imorgon vad som eg har hänt på dagis idag för han är verkligen inte sig själv sen jag hämtade honom, bara går runt o skriker o gnäller o jag blir snart TOKIG, han bits o nyper mig.
Slår vad om att de är en viss ****** unge där på dagis som klöst han i ansiktet, gillar inte alls de där barnet o jag har sett hur h*n går på dom andra små oxå, men vad kan man göra? Kan man säga åt fröknarna att dom måste säga åt de barnet, kan man som förälder kräva något??

Nej nu ska jag sluta gnälla o sätta igång med att laga makaronilåda till middag.

Söndag

Då var den här helgen snart över, den har varit helt underbar men kännts något lång, tyckte de var fredag redan i Torsdags, vad har vi gjort i helgen då? Ja, myst hela familjen, sovit ut eftersom vi haft barnvakt både torsdag o fredag, köpt en ny syskon vagn, ätit god mat, umgåtts med vänner o familj.

I veckan ska jag försöka fixa de sista inför bebisens ankomst, typ bädda bebis sängen, vika in de nytvättade kläderna i garderoben o ställa i ordning, bebisen kommer få sova i vårat rum men i egen säng, iaf nu under de första veckorna medammning o så, jag försöker tänka positivt på de här medammningen att de ska gå den här gången, de funkade ju iofs med Neo men han ville äta hela tiden o jag hade ont o tyckte de känndes lite "äckligt" att ha någon ätande där 24 timmar om dygnet, aldrig känna sig riktigt fräsch för mjölken fullkommligt sprutade.
Nu ska jag göra ett försök men känner jag att de inte funkar så är deinget jag tänker ha dåligt samvete för, Neo har ju vuxit upp o ären välmående kille trots att han är ett flaskbarn :-)

Är de på gång?!?

Ja man funderar ju, man tycker ju att man borde känna igen smärtan på "värkarna" är de riktiga än så länge svaga värkar el är de bara förvärkar, jag vet helt ärligt intemen de gör ganska ont, iaf så pass att jag måste stanna upp o pusta lite.
Vågar på ett sätt inte hoppas på att de ska vara på G, samtidigt som jag vill få de överstökat nu när de är helg o våra föräldrar är lediga o vi kan lämna Neo utan krångel.

Igår var vi hos Jens o millan på middag, blev bjudna på nån slags paj med svamp o västerbottens ost tillförrätt, till varmrätt serverades de mjukbakat lamm de var riktigt smarr :-)
Vi var inte hemma fören kl var efer 24, kan faktiskt inte komma ihåg sist jag var uppe så "länge" har ju blivit världens tråkigaste o börjat lägga mig o sova vid 20 tiden :-)
Ska på middag ikv Igen men jag klagar verkligen inte, det är ju LYX att bli bortbjuden på god mat, trevligt sällskap o slippa diska.

Ska lägga mig o försöka förtränga de onda i magen o vila en stund innan vi ska iväg.


RSS 2.0