I brist på annat

Slänger jag upp en lista på allt ni verkligen vill veta om mig *S*

HAR DU:
En bästa vän: Ja
Haft ett seriöst förhållande: Två
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nja
Blivit kär vid första ögonkastet: Inte riktigt
Fått ditt hjärta krossat: Jepp
Haft ett one night stand: Ja
Skrikit åt en lärare: Ja
Kysst någon och sedan ångrat dig: JA
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Jodå
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja

DAGENS:
Klädsel
: Jeans, t-shirt och kofta
Smink: Mascara
Frisyr: En slarvig knut
Låt: Ida Corr vs Fedde Le Grand Let Me Think About It
Vill ha: Pengar pengar pengar
Sjuka: Jobbig känsla i kroppen
Drog: Efexor
Saknad: Mami
Köp: Mascara
Godis: Riesen
Attityd: Fuck off
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse : You Look Like I Need A Drink

FÖRSTA:
Bästa kompis: Kristoffer
Bil: Minns inte
Kärlek: Karl
Husdjur: Hamstern Elvis
Semester: USA
Jobb: Terazzen
Köpta skiva: Nån Absolute hits
Piercing: Naveln
Konsert: Kommer inte ihåg
Fylla: 12 år

SISTA:
Personen som smsade dig:
P
Personen som du kramade: Lars
Peronen som ringde dig: Mamma
Personen som du ringde: Lars
Gången du sa 'jag älskar dig' till någon: Kommer inte ihåg
Alkoholdrycken: Shots
Bilfärd: Från svärmor o svärfar
Filmen du såg: Minns inte riktigt, somnar oftast innan filmen ens börjat
Gången du grät: Begravningen i torsdags
Måltiden: Pizza från chatta

Onsdag

Vart en tidig morgon i morse, redan kl 6.10, men det gör inget somnar ändå så tidigt om kvällarna,
Nu på morgonen efter Neo lämnats på dagis ska jag o Nike handla lite o gå hem o baka morotskaka, varit sugen på det så länge nu.
Imorgon blir det en riktigt jobbig dag, först på morgonen ska jag till tandläkaren o fast jag vet att vi bara ska kolla igenom tänderna o inte laga så får jag sån ångest o tandvärk bara av tanken.
Kl 13 imorgon är det begravning för min "farfar" känns otroligt jobbigt.


Lat dag

Inte fått mycke gjort idag trots att jag panerat upp dagen, känns skönt att göra inget alls men samtidigt blir det ett inre kaos att jag faktiskt inte gjort de jag hade planerat, nåja.
Garderoberna blev skit snygga, svartahögblanka.

Nu ska vi klä oss o gå på "afterdagis" på Neos förskola.

Renovering

Renoveringen fortsätter här, idag har vi tagit tag i dom HEMSKA chockrosa garderberna i vårat sovrum, tvättat o slipat dom så nu står L o lackar upp dom i högblank svart, de blir nog bra, vi ska även tapetsera i vårat sovrum iaf en mörk fondvägg till de vita o lägga in en mörk heltäcknings matta.

Går dagen var förjävlig, humöret pendlade, kände mig frustrerad o ledsen inombords utan någon anledning, idag är det dock mycke bättre, hoppas det fortsätter så bara.
Nu åter till "arbetet"

Pusshej

Söndag

Fick sovmorgon idag, Neo kom till oss vid 7så passade på att rasta Myran, sen la jag mig i sängen o somnade om till kl 9.30.
Idag ska Neo med farmor o farfar till gammelmormor i Ersnäs o hälsa på o jag ska föröka umgås med min mamma som jag inte träffat sen nyår, saknar min mami.
 Hade mys i soffan igår o käkade skagen toast när barnen lagt sig, det är ju bara så gott, kollade Irene huss (eldsdansen) den var sådär men jag älskar svanksa polisfilmer.
Märker klart av att jag byt medicin men eftersom jag fortfarande är på invänjning så kan d bara bli bättre, vid minsta oväntade ljud igår så flög jag upp o fick hjärtklappningar o vart livrädd, samma i natt när Nike vaknade runt 3 o ville ha välling jag gick upp förbi hennes rum där en lampa står o blinkar, gnuggade mig i ögonen o funderade på om jag var helt vaken, det var jag så vart super skraj o gav henne mat o kilade i säng.
På morgonen står den fortfarande o blinkar, de var bara nåt glapp i kontakten, tur att man inte blivit galen *S*

Nu har jag börjat anteckna i min kalender så dagens "ska göra" är att sortera tvätten i tvättstugan o måndag ska jag vika in de i garderoberna, fixar inte att ta de på samma gång sortera o sen vika in de utan får ta de i 2 omgångar, på fredag ska jag på samtal igen o utvärdera hur de gått nu när jag antecknar saker som ska göras, känns som de kommer gå bra.
Känns skönt att vissa i familjen blivit väldigt förstående, önskar bara alla kunde vara det, inte berättat något för min mamma då hon bara slår bort det o inte vill lyssna, det gö mig otroligt ledsen.

Nu ska jag laga lunch till familjen, blir enkelt korv o makaroner.

Puss hej.


Polarn o pyret

Idag blev det stan, shoppade massa fina kläder på Polarn o pyret till barnen, mest till Nike eftersom det helt klart är roligare att köpa flickkläder, blev några tröjor till Neo o så fick han en super snygg tröja + byxa av farmor, tack för det.
Vidare till HM o köpte 2 nya pyamaser till Neo.

Har varit en bra dag, men kännt mig fruktansvärt upp i varv o varit ganska "stirrig" svårt att förklara, vaknade 3.30 i natt o låg o funderade i 2 timmar vilken lampa som skulle passa i Neos fönster + massa andra tankar, fatta att en sån liten tanke blir något så stort för mig, var helt upp i varv men somnade till slut.

Ikv blir det en promenad med myran då det är hyffasad temperatur ute o så ska vi äta gott, Entrecote, klyftpotatis o ailoli som jag givetvis gjort själv, fan va gött.

Mmm

Ligger bänkad i soffan o myser, godis, popcorn o dricka, underbart.
Imorgon hade jag tänkt ta med mig någon av barnen på stan o shoppa kläder på POP, kan knappt vänta.
Nu åter till Let's dance.

Puss hej


Don't tell me....

Jepp, så har man varit på samtal på morgonen, mycket givande var det, pratat om mina  problem som styrs av min sjukdom, vad jag själv kan göra annorlunda o underlätta för mig själv, vi kom överens att jag ska skaffa mig en kalender där jag ska anteckna o planera allt, även små saker som tvätta, diska osv.
Helt enkelt för att få mindre kaos o själv kunna sätta mig ner o se vad jag SKA göra ist för att fara omkring som ett yrväder o små plocka överallt samtidigt o blir helt matt, i slutändan ser det värre ut än när jag började för att jag inte klaar av att avsluta innan jag går vidare till nästa station.
Inte tänkt på det förens idag då psykologen sa att ADHD faktiskt är ett handikapp, det är det ju verkligen, tycker bara det känns trist att många inte verkar förstå att människor med ADHD faktiskt inte är störda/mindre begåvade osv.
Förresten var hos min läkare igår vi bytte ut medicinen.

Less, jo ja blir det, fruktansvärt less!
Du vet hur jag är... lite annorlunda o speciell o behöver veta saker långt innan de händer o när något är "bestämt" ställer jag in mig så på det  för att klara av det, sen hör du av dig efter flera timmar o avbokar, hela min dag o andra dagar vi planerat har blivit helt upp o ner för att du avbokat i sista sekund.
Nu skiter jag i det o tänker inte boka upp saker mer med dig, fan!

Nej jag är inte arg, inte alls blir bara less o.... besviken?!

Alias

Vaknade med ett halvdåligt humör idag, varit en del såna mornar nu de sista veckorna, känner direkt jag slår upp ögonen hur dagen kommer bli, denna dag hade kunnat vara rätt okej men så började jag o L små tjafsa i morse o direkt så dog humöret.
Ska till läkaren kl 13,15 idag o mest troligt byta ut medicinen, den gör verkligen inget positivt med mig just nu, snarare tvärtom, så nu byter vi sort o hoppas på mirakel.

Neo började dagis idag efter några veckors jullov, som han har längtat, det har jag oxå gjort, att få tillbaks våra rutiner o mer struktur.
Jag är en sån människa som måste ha rutiner o veta hur saker kommer se ut långt innan de händer, minsta avvikelse gör att allt rasar för mig.
Har på senaste tid tagit tag i mina problem på allvar o nu fått en super läkare som verkligen lyssnar o förstår, så han har skickat en remiss för min del om en utredning, inget jag tänker vara hemlig om utan berättar öppet för alla läsare, troligtvis så har jag en sjukdom el det heter eg Neuropsykiatriskstörning som heter ADHD.
Detta är inget nytt utan jag har haft stora problem så länge jag kan minnas men inte tagit tag i det o ingen har från de jag börjat skolan velat se det, så verkar det iaf, ja jag är jävligt bitter över att ingen såg det redan från början, så kanske saker i skolan hade blivit så annorlunda, jag skyller ifrån mig allt ansvar det var dom vuxna, lärarnas jobb att se det.

Detta vart verkligen ett stökigt inlägg men ville bara skriva av mig lite.


Lyssnat på denna underbara grupp hela morgonen, det har nog fått mig på lite bättre humör =)


RSS 2.0