Lovely..

Har haft en underbar dag, helt fantastisk!
Vaknade "tidigt" sådär kring 8, skyller på min medicin som jag tog igår kväll.
Slängde i mig min frukost, alltså några tabletter o ett glas vatten, sen traskade vi till konsum o inhandlade tillbehör till brödbak, sen vidare till Trolltjärn, barnen lekte o badade en stund.
Vidare hem o lagade lite lunch o sen ner till stranden vid älven, barnen badade lite till, vi byggde sandkakor, el kanske heter bakade sandkakor.
Neo såg hur jag svalkade mina fötter under sanden o såklart ville han att jag skulle gräva över hans fötter med, vi satt o hade mysigt där i sanden o drack saft, min stora lilla kille.
Lagade köttgryta o ris till middagen o barnen har somnat tidigt, måste vara solen som tagit hårt på dem, jag har slängt ihop en jordgubbskaka  med de jordgubbar jag fick av mami, ska gotta lite ikv, jag o min kärlek.
Känner verkligen hur rätt de känns mellan oss, jag o han..han o jag..mot världen!
Jag är så glad att han är så förstående med mig o mina funktionshinder, han lär sig mer o mer o det känns skönt.
Att inte alltid behöva förklara, han känner när de är läge att bara vara tyst o låta mig vara, fan, du är bäst älskling!


sommar o mys

Vart så glad när jag vaknade o såg att solen var framme, den lyckan varade tills efter lunch, mitt i våran promenad kom dom svarta molnen, vi skyndade oss in o bakade en jordgubbs kaka som vi just fikat.
Igår kväll promenderade vi till Trolltjärn o barnen fick bada, gud vad jag älskar sommaren.

Haft sån otrolig ångest de senaste dagarna att jag inte vet var jag ska ta vägen, idag fick jag nog o ringde läkaren, nu har jag fått medicin mot ångesten, får se hur den hjälper.

Hittat en tatt som jag blivit helt Förälskad  i, vad tycker ni andra?



Lägenhet

Ingen som är i behov av lägenhet? Dryga 70 kvad, på bergnäset, de är uthyr delen i vårt hus.


Lite bilder

Var är sommaren ? börjar få sommar panik, de var ju inte såhär det skulle vara, jag hade i mitt sinne målat upp en sommar med massa grill, bad o solning.
Nåja eftersom vädret inte är de bästa så har vi hunnit med en del här hemma, Neo är i stugan med sin farmor o farfar o nike har sovit hosmormor inatt, vi har tömt V rummet skurat o slipar golvet, lackat golver 3 varv, blir kanon fint.
Nästa projekt är att slita lös den hemska träpanelen från väggen o slänga upp gipsskivor/spackala o tapetsera, ja såklart är de inte jag som gör det så vi får se när L tycker att de är dags, hade jag kunnat hade de varit gjort i förrgår =)
Vill nog ha en vi tapet med ngt disktret mösnter, gärna ngt åt guldhållet, vi har valnöts möbler o en brun/svart soffa.

Han är så duktig min man, här var de tidigare ett FULT valv, se nu =)



Lill toan var de en FUL äppelgrön färg o en äckling linolium matta, handfatet ska bytas ut till ett litet runt.



Nu har lill sessan kommit hem, vi har pussats o kramats o nattat henne, jag o älsklingen har myst ner oss i sängen med en påse godis, blev sängen eftersom vi inte kan vara i V rummet medans golvet torkar.

Ngt nytt

Blev ingen halvarms gadd idag, men däremot blev det en super fin gadd på underarmen/handleden, som kommer byggas ihop med resten av tatueringen som jag börjar med i Januari, Fredde, han som tatuerade mig idag var riktigt duktig o väldigt snygg =)


Här är min nya...


Bleeeh

Men åhhh, hallå solj**el kom fram, ag ska snart till stugan o hade beställt fint väder idag, tanken var att ligga i solen precis hela dagen o läsa en bok, bada lite, fika, fortsätta sola.
Nåja klockan är bara 9 de finns fortfarande hopp.
Varit o fixat mina naglar förra veckan hos en jätte duktig tjej som heter Linda, ska lägga upp bild på dom så ni får se.
Neo har sommarlov från dagis, i sommar ska vi sola o bada o grilla så mycket vi kan, blir en 3 dagars tur till Lyxsele (stavas???) bo i stuga o gå på djurpark, vi ska dit med våra vänner som har barn i samma ålder.

Jag är så himlans sugen på att gadda mig, vill göra en halv sleeve, dock inte säker på om jag ska göra en svart med massa skuggning el en färgglad en, tåls att tänka på.

RSS 2.0