Ny vecka nya tag

Har inte bloggat på över en vecka nu, inga haft lust el tid.
Var på baby sången hela familjen i fredags även Lars var med, de var super mysigt att han var med oss o fick se vad vi gör där.
Han hade Nike o jag fick springa o jaga Neo som var väldigt trotsig o gjorde allt annat än att sitta o sunga o spela på instument, nåja de gick iaf.
Efter sången åkte vi o åt lunch på Olivers med Anna-karin, johan o ronja, mycket trevligt o gott.
Neo skötte sig utmärkt o åt till och med, ska erkänna att jag hade lite ångest innan hur de skulle gå.

Efter lunchen åkte vi ut till mamma o hälsade på, hon ville så gärna ha Neo över natten o såklart fick hon det så vi fick lite avlastning.
Lördag packade vi in Nike o vagnen i bilden å gick på stan o fikade o köpte 2 pyamaser till Neo gud så han växer, stora killen, önskar bara han börjar lyssna mer å mig för har de jobbigt just nu med en iten Nike som vaknar upp till 8 gånger per natt o ska äta, kräks äta kräks.
Känner mig halvdöd o såklart är ju inte humöret på topp då heller, vilket Neo märker o testar mig ännu mer.
Vissa dagar känner jag att jag inte klarar mer o just därför har jag bokat tid hos läkaren (som vi var hos i torsdags) ang att få mer timmar åt Neo på dagis, förklara min situation o han tyckte de lät vettigt att ha Neo på dagis lite mer så jag får andas ut lite o hämta krafterna, så väntar på brevet från läkaren som jag ska skicka in till kommunen om att ha Neo på dagis Mån till Fre 9-14.
Ja jag VET att de är jobbigt med barn så du som just läste detta o tänkte den tanken kan behålla den för dig själv.

Nu orkar jag inte skriva mer ska hjälpa Lars att montera ihop en lampa han just varit o köpt till poker/lekrummet.
Kanske kommer de bilder sen

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad bra att det gick vägen, att du får ha han mer på dagis. Kan tänka mig att han bara kommer tycka det blir kul! :)

2008-02-25 @ 17:08:56
URL: http://pluppi.blogg.se
Postat av: helena

oj, vaknar hon och vill äta så ofta! jag trodde bebisar som äter ersättning äter mer sällan. melker äter oftast 2-3 ggr/natt, ibland mer än så. det funkar jättebra. hoppas det ordnar till sig, sömn är viktigt!

2008-02-25 @ 17:53:23
Postat av: Lena

Du ska inte känna att du har dåligt samvete för att du ska ha mer dagis tid till Neo. Just nu behöver du det och då ska du ta det för er allas skull. Du behöver nya krafter Nike behöver få igång rutiner och Neo behöver få leka av sig. Du går annars in i väggen när som helt om du inte får känna att du kan koppla av mellan åt. Kramar till er alla hoppas att det löser sig till det bättre för er alla.

2008-02-26 @ 18:46:01
Postat av: Anna

hoppas att allt blir lättare för dig när du får har Neo lite mer på dagis..tror jag såg dig på stan idag på Lindex, men jag var inte säker på att det var du så jag vågade inte hälsa=) *mes*

2008-02-26 @ 21:11:13
URL: http://allaboutus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0