Extreme home makeover

Så har vi äntligen satt igång med ombyggnationerna hemma idag, min underbara svärfar har lovat att hjlpa L att hjälps honom stt komms igång =)
 Det vi i första hand ska göra är att bygga bastu/dusch/relax nere i våran gamla ekonomidel.
det är ganska mycke jobb eftersom man behöver bila upp golvet så de får rätt lutning eftersom att vi ska ha dusch,sen ska vi lägga golvvärme så najs.
Duschväggarna kommer vi göra av betongslas, vi ska sänka ner taket o sätta infällda spotlights, bastun kommer vi bara göra som en vanlig enkel bastu o lägga ner mest  pengar  badrummet.
Där kommer vi ha stora kakelplattor i vitt, golvet kommer vi ha svart ev gråsvart, sänka ner taket o sätta infällda spots, köpa nya badrums möbler som jag spanat in i valnöt,  blandare till handfatet, stor taksil i duschen (om vi inte bestämmer oss för att ha bubbelbadkar).
Vi ska oxå bygga carport o byta fönster, smälla upp en friggeboda på gården för att ha för förvaring av cyklar o annat skrot.
Glasa in verandran, göra ny uppfart till huset, ta bort en stubbe på gården.
Sen harjag äntligen fått L att gå med på att vi ska ha en fondvägg i våran vita hall för att bryta av lite, lägger in en bild på den tapeten senare idag.
Nu ska jag koka kaffe till byggarbetarna =)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Men åååh vad avis jag blir. Vill också göra om hemma. Skulle vilja slänga en bomb i vår bastu och duschrummet för det är sååå ofräscht där.

2008-01-22 @ 12:53:10
URL: http://milla.klixklax.se
Postat av: therese & oliver

Åh, va kul att ni kommer igång med bygget :D

2008-01-22 @ 19:52:10
URL: http://honsomhetertherese.blogg.se
Postat av: helena

men gud vad mycket ni ska göra, kommer nog bli jättesnyggt!

2008-01-23 @ 16:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0