Ingen rubrik

Vart promenad igår kväll, trots att jag slöade ihop efter middagen o försökte komma på ursäkter för att slippa gå, efter barnen lagt sig så gick jag ut o promenerade, inte jätte länge men ca 45 minuter.
Hade tänkt promenera o varva med löpning ikv (om min fot tillåter) har i flera år haft problem med min fot, även om jag värmer upp ordentligt så är det som att ledbanden är körda för jag "stukar" foten direkt, el det känns iaf så, provat alla möjliga sorters skor men inget hjälper, blir så ibland när jag går oxå, kanske blir så när man är lite för tjock, kroppen orkar inte med helt enkelt.

Imorgon åker Neo med sin farmor o fafar ut till stugan o blir hela helgen, tror jag, han kommer nog få det hur trevligt som helst o jag kommer sakna honom otroligt som vanligt.
Själv har jag ev tänk jobba (krogen) men vi får se vad det blir utav det, Martina skulle höra av sig senare idag.
Nästa helg blir det party, Carro darling flyttar till sin kärlek i sundsvall, glad för hennes skull men kommer sakna henne.


Puss

Kommentarer
Postat av: Emma

hej! Får du ont i ledbanden om du går på mjuka underlag också?

2008-09-11 @ 13:02:37
URL: http://emmalotapialia.blogspot.com
Postat av: Linda

Emma - Händer inte lika ofta när jag går men direkt jag springer mjuka/hårda underlag spelar ingen roll, även om jag är ordentligt uppvärmd vet inte vad det är.

2008-09-11 @ 13:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0