Yrväder

Blev ett bittert alla hjärtans dag inlägg, men mådde verkligen apa o trodde jag fått den fruktade kräksjukan, för alla er som är jätte intresserad så är just kräksjuka en F O B I jag har, gråter som ett barn o ber till gud att få dö.
Nu var de inte magsjuka jag hade utan bara att min mage hade väldigt ont o jag mådde illa, jag misstänker att boven är all medicin jag äter, retar nog på stackars magen min.

Idag har jag o barnen varit hemma o myst på, lekt på morgonen, handlat, lunchat, vilat o sett film, Neo o Nike lekter jätte fint medans jag bakade, sen satt vi (läs barnen) o fikade o jag drog fram som ett yrväder o försökte organisera min städning o tänka håll dig nu till detta o gör allt du tänker när du är klar med det du nu gör.
Dina andra tankar om tvätten som ligger i sovrummet o glaset som står på bordet, el mjölken som står på bänken, blommorna som behöver vattnas, soporna som ska ut, tidnigen som ligger på sängen, tvättmaskinen som är klar osv far runt i min skalle hela tiden o jag påbörjar allt samtidigt, så ni kan ju tänka er vilken pannkaka de oftast blir av mina försök till att städa, det gör mig verkligen ledsen o får mig att känna mig så himla osjälvständig o beroende av att ha L hemma med mig, som säger åt mig om jag drar iväg o påbörjar ngt annat.
Är expert att städa "runt" saker, jag fixar inte att plocka upp saker,  så när jag o Lars städar så får han alltid plocka o jag drar fram med dammsugaren o skurar.
Detta har inget med att jag är lat el slarvig att göra utan är en del av min sjukdom.
Nu ska vi fika min underbart goda kaka i hockey pausen.

Tjiing

Kommentarer
Postat av: Jenny

Skönt för dig att du fått veta varför allting "är som de är", om du förtsår mig rätt:) Måste vara skönt att veta varför visa saker blir som de blir. De kommer nog ta ett tag för dig att komma in i allt de här, men sen trot jag att du kommer fixa allt galant! :)



Som vi sagt förut, vi borde träffas, var länge sen nu och hundarna borde få träffas på riktigt!?:)

2009-02-16 @ 20:35:27
URL: http://freewebs.com/dollyochganget
Postat av: sanna

det var en tjej som gjorde det, men jag har redan glömt vad hon hette, jag var så sjukt nervös :) aha, så det kändes ingen större skillnad. det är skönt att höra det, många som säger likadant! :)



ps. jag har också VÄRSTA kräkfobin, vet hur det är! :(

2009-02-17 @ 17:48:33
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: sanna

det är verkligen skönt att få höra alla säga att man visst fixar det för man är verkligen helt övertygad om att man ska dö när man läser allas återberättelser. jag kommer ju känna mig som superwoman när ungen äntligen är ute :)



jo, jag har fl, vad heter du där?

2009-02-17 @ 20:27:58
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

vi är besäknade till 10 apri, jag glömde svara på det :)

2009-02-18 @ 09:58:21
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Emma

hoppas du mår bättre nu! så de inte hänt nå. :/



kram emma

2009-02-19 @ 14:16:01
URL: http://curlysuecannotlie.blogg.se/
Postat av: Emma

får hoppas att de hålls uppe ett tag iaf då.



jag har de bra. men behöver ta vara på tiden mer hehe. :P



kram emma

2009-02-19 @ 16:43:07
URL: http://curlysuecannotlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0